Замразен ягодов десерт с кисело мляко и мед

Продукти:

  • 3 чаши пълномаслено кисело мляко
  • ¼ чаша мед
  • 1 чаена лъжица ванилов екстракт
  • 1 и ½ чаши нарязани ягоди
  • ¼ чаша шоколадови капки

Приготвяне:

Покрийте правоъгълна тава с хартия. В купа разбийте киселото мляко с меда и ванилията. Излейте в тавата и размажете с шпатула, за да разнесете сместа навсякъде. Отгоре покрийте с нарязаните ягоди. Разпръснете шоколадовите капки. Сложете във фризера за 3 часа. Нарежете на квадрати и сервирайте.



Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *