Топ теми

ЗАПОМНЯЩО СЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ! Футболистът от Марикостиново Кр. Бибишков изгледа със сина си Марсел дербито „Милан“-„Интер“ на „Сан Сиро“, снимаха се с легендарния Барези

Роденият в петричкото село Марикостиново футболист Крум Бибишков си направи екскурзия до Милано. Той разгледа обстойно столицата на модата заедно със своя син Марсел. Двамата се снимаха за спомен пред катедралата Дуомо и  замъка Сфорцеско.

Черешката на тортата за Бибишкови бе дербито на града между „Милан“ и „Интер“, което двамата изгледаха на живо на легендарния стадион „Сан Сиро“. Двубоят предложи изключително много емоции от първата до последната минута, след което празнуваха нерадзурите. Момчетата на Лучано Спалети стигнаха до победата с 3:2, като се върнаха на третото място в класирането, изпреварвайки именно вечния съперник.

След края на срещата Крум и Марсел имаха честта да се срещнат с голямата легенда на „Милан“ Франко Барези. Малкият Марсел бе допуснат и до съблекалните на двата гранда и си направи снимки за спомен с голяма част от футболните звезди.

От две години Крум Бибишков живее в далечна Канада. В момента бившият нападател е треньор в отбора на „Реал” /Мисисага/.

КРИСТИЯН ТРИФОНОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *