Зеленчукова фритата

Продукти

5 яйца
2 сварени картофа
200 мл прясно мляко
1 червена чушка
100 г броколи
2-3 шепи бейби спанак
150 г кашкавал
100 г сирене фета
щипка индийско орехче
хималайска сол
черен пипер

Начин на приготвяне

Първо се сваряват картофите. След като се сварят се настъргват и се заделят. Настъргва се и кашкавалът. Разбиват се яйцата с натрошеното сирене. Добавят се подправките и прясното мляко. Към тази смес се прибавят и нарязаните зеленчуци. Сместа се поставя в тава. Пече се около 20 минути на 200 градуса. След това се слагат настърганите картофи с кашкавала и фритатата се връща за още десетина минути да се запече.

loading...


Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *