ЗРЕЛИЩНА КАСКАДА!Напушен шофьор влезе в насрещното и се заби в Мерцедес

На 17.08.2017г. около 22:55 часа в района на разклона за с.Беласица, лек автомобил „Ауди“, управляван от  К.Ш./20г./ от с.Марикостиново, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря странично в движещ се по път с предимство лек автомобил „Мерцедес“ с 45-годишен водач от гр.Петрич. При инцидента са нанесени материални щети по автомобилите. С техническо средство DRUGCHECK е установено, че К.Ш. шофирал след употреба на марихуана.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Dimo

    Не е лошо преди да си пишете новините, да си проверявате информацията, защото иначе вестника ви автоматично се нарежда в графа „жълт“.
    Не може да напишете с големи букви „НАПУШЕН МЛАДЕЖ СЕ ЗАБИ ……“ и после “ …… с DRUGCHECK е установено, че младежът е карал след употреба на марихуана….“
    Имате претенции, за интелигентни хора, но сте пропуснали да се информирате, че полицейския DRUGCHECK показва положителна проба до 24 часа след употреба. А нека да ви уведомя, защото както става ясно автора на статията не е от най-умните, че действието на марихуаната трае не повече от час.
    И още как не ви е срам постоянно да пишете глупости. Вместо да се радвате че тая катастрофа се е разминала без жертви вие пишете измишльотини без да сте проверили. Защото г/не или г/жо, на всеки може да се случи.
    Надявам се да си проверите информацията и ако ви е останало поне малко достойнство, да се извините.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *