Ивайло Захариев поиска църковен развод, за да се ожени пак

Ивайло Захариев, чието семейство се разпадна преди около година, е поискал разтрогване на църковния си брак с бившата си съпруга Миряна, научи HotArena. Близки на актьора издават, че той вече е предложил брак на новата си половинка Станислава. Двамата планирали да скрепят едногодишната си връзка и в гражданското, и с църковен брак.

Единствената пречка бил църковният брак, който Ивайло сключил в протестантска църква преди 8 години. С бившата му съпруга изглеждаха като перфектно семейство, но идилията им се пропука. Звездата на хитовата кримка „Под прикритие”, който изигра и ролята на бизнесмена Калоян в сериала „Пътят на честта”, вече с охота демонстрира колко е щастлив със Станислава. Професионалната фотографка Калина Стефанова засне романтична фотосесия с красивата блондинка, а снимките му вбесиха бившата му съпруга Миряна. Тя отвърна на удара, публикувайки свои фотоси, на които позира на морския бряг.

„И докато си живееш и се тревожиш за нещо си, любовта те изненадва с приказка…”, написа романтично чаровникът в социалната мрежа. Половинката на актьора също му отвръща с любовни послания. „Любовта е дълготърпелива, пълна с доброта, любовта не завижда, любовта не се превъзнася, не се гордее, не безчинства, не търси своята изгода, не се дразни, не е злопаметна, не се радва на несправедливостта, а се радва на правдата, всичко прощава, на всичко се доверява, на всичко се надява, всичко претърпява”, отвърна му с цитат от Библията Станислава. Красавицата работи в компютърната компания Ай Би Ем и нашумя като създател на „Бебеносещ календар”, в който популярни личности позират за снимки с децата си, а средствата от продажбите се давали за благотворителност.

Станислава и Ивайло се запознали в края на 2018 г., покрай новото издание на календара. За снимките Захариев позира и с двамата си сина, а Станислава се е щракнала с малката си дъщеричка. Кога е припламнала искрата на любовта между двамата, можем само да гадаем. Те обаче вече са неразделни и не крият чувствата си един към друг.
„На всички, които ме следят и критикуват зад гърба ми искам да припомня, че животът си е мой и не ме е срам да бъда щастлива!”, написа в личния си профил в социалните мрежи Станислава в отговор на критиките, че е разбила семейството на актьора. Според запознати с житието-битието на красавицата, тя е майка на двегодишно хлапе, наскоро се е върнала на работа след майчинство и няма съпруг, пише Уикенд.  

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

3 Коментара

  1. нилсън

    Вие сте пълни некадърници!!!! Пълни! В Протестантството няма такова измислено нещо като църковен брак бе, идиоти, нито се сключва, нито се разтрогва!!!! Пишете глупости от гъза си. Бившата, новата и децата са в перфектни взаимоотношения и спрете да се занимавате с тях! гледайте си вашия живот!!!

    Отговори
    1. струма

      фотографката е Серафимова. проверявай те си информацията като преписвате от тия некадърници Уикенд

      Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *