Извънредно! Антон Тодоров подава оставка като депутат

Антон Тодоров подава оставка като депутат от ГЕРБ. Това съобщи той в писмо до премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов и ръководството на партията.

„Въпреки убеждението ми, че съм разбран напълно превратно и думите ми в ефира на Нова телевизия бяха изтълкувани абсолютно погрешно, въпреки поднесени от мен извинения, атаката не само не спира, но и повлича след себе си авторитета на ГЕРБ, на нашия лидер и цялото ръководство”, посочва Тодоров.

„Заради опитите моята реплика да бъде превърната в етикет на партията, от която съм избран, на нейния лидер и милионите хора, гласували за нея, моля да приемете оставката ми като народен представител”, отбелязва той.

Тодоров подчертава, че решението е изцяло негово и съобразено единствено с неговото разбиране за носене на политическа отговорност, съобщава btv.

В писмото той твърди, че в последните дни е обект на безпрецедентна атака, които по думите му няма да му простят „разкритията, направени за олихархията, задкулисието и техните командири”, като уточнява, че визира действащи политици и бивши служители на тоталираните служби.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *