ИЗВЪНРЕДНО! Мистерията около убийството на бизнесмена Божилов е пълна! МВР в пат – няма дългове, няма изневери… Единият от биячите на Иво Никодимов е разпознат

Комисар Христо Терзийски, шеф на Национална полиция, коментира в сутрешния блок на Нова телевизия престъпленията от последните дни в страната и дали се връщат мутренските години.

Във връзка с вчерашното показано убийство на бизнесмена Данаил Божилов в Пловдив, Терзийски съобщи, че все още няма заловен извършител, но организацията на полицията е сериозна. „Като мотиви не сме изключили нищо, но не установяваме сериозни финансови взаимоотношения с негови партньори и близки, които да са довели до смъртта му. Не установяваме и интимни отношения, които може да се повод за отмъщение, пише пик. Не изключваме версията, при която да е възникнало инцидентно спречкване“, обясни комисарят и уточни, че кучето на мъжа е било намерено вързано, а това е можело да се случи само от неговите стопани.

„Предприемаме всички действия за разкриването на извършителите на такива престъпления, не винаги можем да се справим за 48 часа. Понякога са ни необходими месеци и дори години. Пример е убийството на Георги в Борисовата градина в София. Всички знаят колко време ни отне, за да съберем достатъчно доказателства, но разкрихме извършителя“, заяви Христо Терзийски.

По повод побоя над журналиста Иво Никодимов комисарят съобщи, че разследването на случая продължава. „При него е положително, че едно от лицата може да бъде разпознато. Неговите данни и показания ни навеждат на версията, че нападението е хулиганска проява. Не изключваме и версията за опит за обир, но просто зад Никодимов е имало наблизо друг гражданин и може да ги е уплашил“, обясни шефът на Национална полиция.

„Работим активно и по случая с нотариуските, но сме затруднени към момента, защото нападнатите жени все още са в медицинско заведение“, обясни той. „Призоваваме за помощ гражданите, станали свидетели на инцидентите, защото все пак трябва да съберем доказателства, достатъчно силни за съд“, заключи комисар Христо Терзийски.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Катерина Павлова

    Местни бизнесмени споделиха любопитен факт. Според тях в соларните студия на Божилов се предлагали деликатни услуги като еротични масажи. Твърди се, че от тези удоволствия се възползвали известни хора, които впоследствие разбирали, че сеансите били филмирани. И да не ги шантажират до края на живота им, известните бизнесмени събрали пари и решили въпроса веднъж завинаги…

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *