ИЗЛЪГАНА БУЛКА! Жених е осъден на 2000 лева глоба в Районен съд – Сандански, живял пробно 3 месеца с изгората си и я върнал на родителите й

Административно наказание глоба в размер на 2000 лева бе наложено на 24-годишен младеж от с. Микрево, община Струмяни. Иван Методиев е признат за виновен за това, че е приютил непълнолетно момиче в бащиния му дом. Според събраните доказателства по делото Иван е подвел 14-годишната Изабел, че ще сключи граждански брак с нея. След като близо три месеца и половина е живял на съпружески начала с нея, изненадващо той я върнал на родителите й.  

В съдебна зала в Районен съд – Сандански бе наложено административно наказание глоба на безработния Ив. Методиев. Санкцията наложи съдия Иван Филчев, който призна за виновен Методиев за извършеното от него деяние. За това престъпление е предвидена глоба от 1000 до 5000 лева или „лишаване от свобода” до 2 години и половина.

Наложеното наказание не поделжи на обжалване и протестиране, след като съдия Иван Филчев одобри постигнатото споразумение между обвиняемия Ив. Методиев и прокуратурата. 

ЛИДИЯ МАНЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *