„Има такъв народ“: До края на седмицата може да обявим състава на кабинета

До края на седмицата „Има такъв народ“ може да представи състав на проектокабинет. Това заяви депутатът от „Има такъв народ“ Радостин Василев преди началото на първата среща на експертно ниво между партията на Слави Трифонов и „Демократична България”. Тя е била на тема „Правосъдие”, съобщава Нова ТВ.

„Връчването на мандата не е в резултат на сглобяване на някаква конструкция. Той е в прерогативите на президента”, коментира Василев.

След края на срещата между експертите на ИТН и ДБ от партията на Христо Иванов обобщиха, че гледат в една посока, но не посочиха по кои предложения конкретно има разминаване или допирни точки. Беше уточнено, че това е кръг от експертни преговори и не става въпрос за вземане на политическо решение дали да се подкрепи правителство на Слави Трифонов.

„Нашите очаквания са за един експертен диалог. Дойдохме да разговаряме с експерти и да обсъдим с нашите колеги от ИТН основните въпроси в нашата програма на тема „Правосъдие”, обясни Надежда Йорданова от ДБ.   

След тях на среща с ИТН влязоха експерти от „Изправи се БГ! Ние идваме!”. Експерти от двете формации ще разговарят на теми „Финанси” и „Икономика”.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *