ИНВЕСТИЦИЯ ЗА 2 МЛН. ЛВ.! След 10-г. сага съветник, транспортен бос, Р. Пачов стартира строителството на новата автогара в Сандански

Започна строителството на новата автогара в Сандански, която се намира на входа на града, отдясно на бул. „Стефан Стамболов”. Символично с гръм на шампанско вчера бе даден старт на новата инвестиция в Сандански от съветника и собственик на новата автогара – управителя на транспортната фирма ЕТ „Руми“ Румен Пачов. Новата автогара ще бъде разположена върху площ от 3250 кв.м и ще има пет сектора.

След водосвета отслужен от сандански свещеници, инвеститорът Р. Пачов се обърна към присъстващите с думите: „Добре дошли на всички гости, приятели, служители във фирмата и колеги от Общинския съвет. Тази идея стартира преди 10 години и съм радостен, че ще се осъществи. Тя започна при старото ръководство на общината в лицето на Андон Тотев. Но искам да кажа, че без съдействието на настоящото ръководство в лицето на Кирил Котев това нямаше как да се случи”.

Строителят на обекта Атанас Белички, от своя страна, благодари за гласуваното доверие на инвеститора и даде уверение, че обектът ще бъде изпълнен в срок. „Предстои да изградим един хубав обект, който да е в помощ на жителите на община Сандански. В срок и максимално качествено ще бъде изградена новата автогара. Месец април 2018 г. да режем лентата”, каза строителят А. Белички.

Новата автогара е от 5 сектора за спиране и тръгване на автобуси, сектори за таксита, голямо фоайе, заведение за хранене и офис площ. Сградата е на три нива и максимално удобна за всички посетители и транспортните фирми. Строителството ще приключи през април 2018 година, като инвестицията е за 2 млн. лева.

Гости на събитието бяха екскметът Андон Тотев, бизнесмените Румен Анастасов, Никола Малчев, зам. кметовете Вангел Анталавичев, Георги Трайков, съветниците Явор Аргиров, Янко Ангелов, Стоян Ангов, Георги Георгиев, Живко Иванов, Панчо Панчев, Димитър Димитров, Николай Шаламандов и други.
ЛИДИЯ МАНЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *