И. Дацева-Уорън облече „Ел Класико“ с новия екип на орлетата, директорът на академията на „Пирин“ пресява таланти за футболен колеж в Англия

Силният човек във ФК „Пирин“ Ива Дацева-Уорън облече с новия официален екип на орлетата играчите от отбор „Ел Класико“, който стана шампион на Аматьорската минифутболна лига в Благоевград. Първенците отвърнаха на жеста, като връчиха на клубната шефка купата и златния медал. Класиците се зарекоха да щурмуват титлата и в националните финали, както и да подкрепят пиринци в домакинствата им в предстоящата кампания на Втора лига.

Същевременно директорът на Академията на орлетата Радостин Александров и подопечният му треньор в ДЮШ Илиян Митрев бяха избрани да пресяват наши таланти за футболния колеж „Brooke House“ в Англия. Двамата са възпитаници на учебното заведение, базирано близо до Лестър. Кастингът се провежда всяко лято и излъчва подрастващи футболисти, които да заминат за Острова с пълна стипендия, за да учат и тренират в колежанските отбори в родината на футбола.


Директорът на Академията на „Пирин“ Р. Александров /вдясно/ ще пресява кандидатите за пълна стипендия в престижен колеж в родината на футбола.
 

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *