И майката на Рая Пеева се намърда в „Преди обед”

По-малко от месец след като Рая Пеева официално бе представена като трети водещ на „Преди обед”, в шоуто на Би Ти Ви се намърда и нейната майка. Актрисата Красимира Демирова вече е коментатор на събитията в ключовото за този сезон риалити на телевизията – „Фермата”.

Майката на Рая направи своя дебют като коментатор миналия четвъртък. Тя влезе в студиото на „Преди обед” като експерт по аграрното риалити заедно с участничката от миналия сезон Паулина Ванегас. Появата на Красимира Демирова в ефира на Би Ти Ви не направи кой знае какво впечатление на зрителите, тъй като малко от тях знаят, че актрисата е майка на новата водеща Рая Пеева. Огромната част от тях дори не заподозряха, че между двете има роднинска връзка, въпреки че те си приличат изключително много и на външен вид, и като стил на поведение. За тези, които забелязаха, че това е майката на Рая, обаче остана съмнението за шуробаджанащина в предаването, тъй като продуцентът Георги Тошев, както „Уикенд” отдавна информира, е стар приятел на семейство Пееви.

Актрисата Красимира Демирова много отдавна няма почти никакви работни ангажименти и най-вероятно разчита за пари основно на своя мъж – рокаджията от група „Спринт” Пейо Пеев. Проверка на културния афиш показва, че в последните седем-осем години Демирова е участвала в създаването на спектакъл в дом за възрастни хора в един от софийските квартали, била е водеща на концерт, организиран от Софийската община, била е и седмичен коментатор в „Преди обед”, от време на време се е уреждала и с други дребни участия, но не може да се похвали с кой знае колко запомнящи се изяви. Затова пък очевидно има достатъчно свободно време, за да гледа телевизия и коментира по телевизията това, което е видяла.

Именно това се оказва добре дошло за Георги Тошев,

който май се е нагърбил да спасява от фалит семейство Пееви. Той първо даде работа на дъщерята, а сега намери място и за нейната майка. Официално коментаторите в предаването на получават възнаграждения. Нищо чудно обаче за майката на новата водеща да са се намерили средства. Трябва да се отбележи, че в това няма нищо нередно, тъй като за подобни участията се изискват време и усилия. Красимира трябва да гледа задълбочено всички предавания на „Фермата”, за да е в час с това, което става на екрана. Тя трябва да запомни ситуациите в шоуто, да ги анализира, а след това – да влезе в студиото, за да ги коментира. Логично е подобно усилия да се заплащат, пък макар и символично. Друг е въпросът дали точно майката на Рая Пеева е най-подходящият човек, който да прави такива анализи.

Между другото, малко преди дъщерята да започне работа в „Преди обед”, се е появявала в компанията на майка си и в друго предаване, продуцирано от Георги Тошев – „Като на кино”. Продуцентът очевидно много се старае да дава трибуна за тв изява на своите приятели. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *