Необходими продукти:
| брашно | 1-2 с. л. |
| червен пипер | 1 ч. л. |
| черен пипер | на вкус |
| яйца | 8 |
| вода | 8 с. л. |
| доматено пюре | 100-150 мл |
| чушка | 1 |
| морков | 1 |
| Лук | 1-2 глави |
| свинско месо | 500 г |
Начин на приготвяне:
• Нарежете месото на малки късчета и го запържете.
• Добавете нарязания лук на полумесеци, след това чушката и нарязаният морков на ситно.
• Пържете до омекване на продуктите и добавете доматеното пюре.
• Задушава се още малко, добавете и подправките.
• Свалете от огъня.
• Разбийте яйцата с водата, щипка сол и малко брашно.
• Изпечете омлетите в тиган с незалепващо дъно.
• Сложете по един омлет в чиния, сипете от плънката в единия край и загърнете с другия.
• Сервирайте докато е топло.
