Необходими продукти:
200 гр. бисквити
150 гр. шоколад
Начин на приготвяне:
Натрошете бисквитите. Отделете 1 шепа от тях настрани.
Към останалите започнете да добавяте разтопен шоколад (или шоколадов топинг, или шоколадов сироп). Бъркайте, докато сместа заприлича на тесто.
Вземете малка чаша и сложете домакинско фолио или найлон отвътре. Вземете малко от тестото и разпределете по стените на чашката, така че по средата да остане дупка.* Работете с ръкавици.
В дупката налейте от останалия разтопен шоколад (топинг или сироп). После вземете още от тестото, сплескайте го между дланите си и сложете отгоре. Притиснете добре и отстранете излишното тесто.
Обърнете чашката и отстранете фолиото. Оваляйте кексчето в отделените бисквити.
loading...