Кето пилешка супа със спанак

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
пилешки бутчета – 2 броя /големи/
спанак – 250 г пресен
течна сметана – 1/2 ч.ч. неподсладена над 30 %
крема сирене – 50 г
сол – на вкус
чесън
черен пипер – по желание

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Пилешките бутчета се сваряват и обезкостяват.

Спанакът се измива, нарязва и добавя в бульона.

Добавят се сметаната и крема сиренето заедно с подправките.

Оставя се да поври пилешката супа за 2-3 минути.

През това време пилешкото месо се нарязва и накрая се връща в кето пилешка супа със спанак.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *