Кметът Ат. Стоянов назначи Спаска Дамбова за вр.и.д. управител на „Стройкомтранс”

Спаска Дамбова поема управлението на общинско дружество „Стройкомтранс“ в Сандански. Това стана факт, след като договорът на досегашния управител Павел Ерменков изтече на 26 май. Вчера със заповед на кмета на община Сандански Атанас Стоянов Спаска Дамбова е назначена за вр.и.д. управител на общинско дружество „Стройкомтранс“. Новината съобщи лично кметът Ат. Стоянов, като поясни, че е изпълнил даденото обещание пред общинските съветници, че за временен управител ще назначи не политическа фигура, а лице, което е с професионални качества и експертиза.

Сп. Дамбова от 10 години работи в общинското дружество в базата на депото за битови отпадъци в местността Подината. Тя има диплом за висше образование по екология и магистърска степен по икономика. До назначаването на Сп. Дамбова за временен управител на общинското дружество се стигна след като досегашният управител на дружеството Павлин Ерменков не бе избран за нов мандат.

На редовно заседание местният парламент упълномощи кмета Ат. Стоянов да назначи с временна заповед нов управител, като срокът за управление да бъде до 5 месеца от вчерашна дата.  Предстои нова процедура по избор на управител на общинското дружество. 

ВАНЯ МАНЧЕВА 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *