Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов издигнат за седми мандат

Досегашният градоначалник на Гоце Делчев Владимир Москов бе издигнат за седми пореден кметски мандат. Това се случи по време на номинационното събрание на общинската организация на БСП в южния град. Няколко квартални организации на партията пък бяха номинирали сегашния заместник-кмет и председател на Областния съвет на червените Валери Сарандев, но той направи самоотвод.

Номинацията на Москов не е изненада за никого с оглед на шестте му успешни мандата начело на общината. Освен за кмет на общината, членовете на Общинския съвет на левицата номинираха и селски управници. За кмет на Мосомище те ще подкрепят независимия Тодор Либяховски, в Борово партията ще заложи на Йордан Катранджиев. БСП ще окаже подкрепа на независим кандидат и в Баничан. Това е Младен Тропчев.

Междувременно общинската организация на социалистите в Гърмен също издигна своята кандидатура за кмет. Това е бизнесменът Владимир Донков. Лидерът на местната структура Янка Топалова пък ще води кандидат-съветническата листа.

На номинационното заседание за нов мандат бяха подкрепени също кметовете на Дебрен – Тюркян Ходжова, на Хвостяне – Баадин Юсеин и на Осиково – Митко Дедьов. За Горно Дряново БСП ще заложи на бившия кмет на населеното място Емил Шарков.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *