Вижте мъжа с най-красиво лице сред звездите /СНИМКИ/

Лицето на американския актьор Джордж Клуни беше признато за най-красивото в света измежду мъжете знаменитости, съобщи в. „Дейли мейл“.

Джордж Клуни

Класацията от 10 звезди състави персонала на лондонски център за пластична хирургия, като дори се ръководиха от формулата на златното сечение. Изчисленията им показаха, че пропорциите на лицето на 56-годишния актьор на 91,86 % съответстват на еталона за красота на древните гърци, съобщава дарик.

Брадли Купър

Второто и третото място заеха съответно колегите му Брадли Купър с 91,80% и Брад Пит с 90,51%.

loading...


Брад Пит

В класацията влязоха и певецът Хари Стайлс с 89,63%, футболистът Дейвид Бекъм с 88,96%, актьорът Уил Смит с 88,88%, Идрис Елба с 87,93%, Райън Гослинг с 87,48% и бившият член на групата „Уан дайрекшън“ Зейн Малик с 86,5%. Последен се класира актьорът Джейми Фокс с 85,46 % съответствие.

Джейми Фокс

Изчисленията бяха направени с помощта на технология за компютърно картографиране. С нейна помощ експертите установиха, че Райън Гослинг има перфектния нос, Хари Стайлс е с най-съвършените очи и брадичка, а Дейвид Бекъм се откроява с идеалната форма на лицето си.

Дейвид Бекъм

През 2016 г. лицето на Амбър Хърд беше обявено за най-красиво сред дамите знаменитости. Неговите пропорции съвпадаха с идеала на 91,85%.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *