Колективът на СУ – Сатовча тържествено изпрати в пенсия дългогодишните учители Л. Камбова и К. Камбова

С пожелания за дълголетие, много емоции, спокойни дни и щастливи мигове със семействата им колективът на СУ „Св.св. Кирил и Методий” в Сатовча тържествено изпрати дългогодишните учители Лиляна Камбова и Катя Камбова в пенсия.

На емоционално парти в учителската стая директорът Джеват Дунчев връчи подаръци на двете педагожки и изказа благодарност и признание за всеотдайната, изпълнена с много загриженост и любов към децата работа, за постигнатите успехи, за учителската им колегиалност и етика във взаимоотношенията с колегите.


Директорът на СУ – Сатовча Дж. Дунчев засвидетелства уважение и признателност към учителките , които развълнувани благодариха на ръководството и колегите

Представителите на училищния екип споделиха впечатленията си от съвместната работа с Л. Камбова, която е старши учител по математика, и К. Камбова – старши учител ЦДО, за тяхната отзивчивост и готовност винаги да помогнат, да дадат напътствия на по-младите учители, да споделят опита си като педагози. Всички бяха единодушни, че ще липсват много на колектива, но получиха увереност, че вратите на училището винаги ще бъдат отворени за тях.

Развълнуваните учители благодариха на ръководството и колегите за признанието и уважението към тях. Пожелаха на всички здраве и всеотдайност за постигане на още по-високи успехи в благородната учителска професия.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *