Край на страстния роман: Цвети Стоянова би шута на Куката

Страст като в роман изживяха бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и лошото момче на родното кино Мариан Вълев. Любовта им пламна в началото на годината, а двойката успя да запази в тайна отношенията си няколко месеца. Връзката им бе шокираща за техните близки, които ги оприличавали на Красавицата и Звярът, затова те не искаха да я правят публично достояние.

51-годишният актьор, който се прочу с ролята на колоритния мафиот Росен Гацов-Куката от крими сериала „Под прикритие” е с цели 26 лета по-възрастен от бившата гимнастичка от националния ансамбъл, която преди време направи опит за самоубийство със скок от шестия етаж. Цяло лято двамата обикаляха заедно из страната и публикуваха снимки поотделно, но от едни и същи места. Те успяха да отскочат и до плажовете на Иракли, а последната им разходка бе до лобното място на Христо Ботев – връх Околчица.

„Щастието обича тишината”, написа в социалните мрежи Стоянова, с което потвърди, че е щастливо влюбена. Работни ангажименти обаче разделиха Куката и Цвети.
Заедно с колегата си Захари Бахаров екранният гангстер бе в сръбския град Княжевац, за да се снимат в балканския екшън сериал „Южен вятър”.

„Вярвам, че рано или късно в живота всеки има шанс да срещне любовта си. Дали през теб ще минат или не много хора, шанс ще ти се даде. Надявам се искрено аз да съм срещнал я срещнал любовта. Имам си момиче и любовта ни е страхотна. Няма да коментирам отношенията си с Цвети Стоянова”, лаконичен бе по темата Мариан.

През поседните месеци той буквално бе преобразен, а щастието, което изпитваше, личеше от всяка негова снимка. Доста по-възрастният актьор спечелил бившата гимнастичка с отношението си и кавалерските си жестове. Според хора от обкръжението им двамата били доста различни като характери, но в същото време имали еднакво светоусещане и идеално се допълвали. Хлътналият като ученик Мариан дори увековечил името на Цвети върху тялото си. Заради нея актьорът намалил употребата на алкохол. Уви, разстоянието и разликата във възрастта им се оказали непреодолимо изпитание за връзката им. Цвети изоставила Мариан, който тежко изживявал раздялата им. Единствено работните ангажименти спасявали чувствителния актьор от дълбока депресия, разкриха негови колеги.

Връзката между Куката и двойно по-младата от него грация започна в началото на годината, но актьорът хлътнал по красивата брюнетка още преди 4 години. През юни 2016 г. златното момиче скочи от шестия етаж на жилищен блок в столичния ж.к. „Надежда”, дни преди отборът й да излети за европейското първенство в Израел. Лекарите от „Пирогов” определиха оцеляването й като истинско медицинско чудо заради височината, от която Цвети бе паднала. Рехабилитацията и възстановяването й бяха продължителни и трудни. По-късно стана ясно, че скокът й е бил провокиран от паническо разстройство и депресия. Самата Цвети призна публично, че не е разсъждавала трезво в онзи момент и до ден днешен съжалява дълбоко за стореното и мъката, която е причинила на най-близките си хора. По време на оздравяването си тя разчитала много на подкрепата на дългогодишния си приятел – футболиста Александър Любенов, но миналата година двамата се разделиха. Още когато се разшумя около драмата на бившата национална състезателка по художествена гимнастика, Мариан бил силно впечатлен от житейската й история.

Перипетиите в личния й живот го вдъхновили да напише сценария на филма „Лошо момиче”. Вълев издирил телефонния номер на Цвети и й звъннал под предлог, че иска да участва с главна роля във филма. Някои от златните момичета на Илиана Раева взеха участие в кино лентата, но самата Цвети отказала да се включи. Двамата с Мариан продължили да поддържат връзка и от дума на дума постепенно се сближили. Актьорът често е споделял в интервюта, че сърцето му многократно е разбивано.
„Тежка история! Минават през живота ми, никоя обаче не се застоя. Изгубих ги всичките. Един приятел каза, че ме привличат само смъртоносни жени. Всеки път знам как ще завършат нещата, преживявам го тежко, но въпреки това давам газ, вървя към пропастта. Все още имам сърце за разбиване, да заповяда следващата!”, сподели през миналото лято актьорът.

Жените в живота на чепатия, но доста чувствителен Мариан са не една и две. Сред най-известните му любовници са актрисите Елена Петрова, Снежана Макавеева и певицата Белослава. Всеизвестен факт е, че именно той открил Елена за киното и благодарение на него се снимала във филма „Граница”. „Беше на 15 и миеше стъклата на колите с още 5-6 деца. Били от театрално училище и се забавлявали. Обаче тя ми направи впечатление и си казах: „Не може да е истина! Родена е за кино!”, разказвал е за първата им среща Куката. Интимните им срещи в кинолентата се пренесли и в реалността, но връзката им не продължила дълго.

В началото на 90-те пък Мариан преживял бурна любовна афера с певицата Белослава. Той бил студент, а тя все още не била известна изпълнителка. Един ден къдрокосата красавица решила да замине за Америка, а той я последвал. Там обаче не издържал – искал да работи като актьор, а английският му бил доста слаб, и пред перспективата да е келнер или шофьор на тир, се върнал в родината. Отношенията му с Белослава приключили, а днес дори не си говорят.

Една от големите любови на Куката е колежката му Снежана Макавеева. Съдбата ги срещнала на снимачната площадка на сериала „Под прикритие”, а двамата не се притесняваха да демонстрират публично чувствата си. Синеоката красавица обаче редовно му кръшкала, при това с хора и от двата пола, а той много тежко преживявал измените й. Раздялата им не закъсняла. Единствената жена, която Вълев е отвеждал в гражданското, е майката на 23-годишния му син, който носи неговото име – Мариан.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *