Необходими продукти:
- кори за лазаня – 1 пакет
- сос бешамел – 500 готов
- домати – 500 г на кубчета
- пилешко месо – 400 г(сварено)
- пилешки бульон – 300 г
- чери домати – 7 бр.
- кашкавал – 200 г настърган
- моцарела – 200 г
Начин на приготвяне:
Използвайте готов сос бешамел и консерва домати на кубчета.
Реденето започва със сос бешамел и пилешки бульон.
После наредете един ред кори за лазаня. Върху тях сложете от пилешкото месо, доматите и отново от бульона.
Продължете да редувате двата вида сос между корите и разпределете пилешкото месо.
Върху най-горната кора на сочната лазаня подредете парчета моцарела и чери доматки нарязани на две.
Поръсете с настърган кашкавал и запечете, докато се зачервят крайчетата на корите и кашкавала.
Ако имате усещането, че сосът е много за тази лазаня с пиле, не се притеснявайте. След като престои, си усвоява всичко.
loading...