Лекарката от първа линия в битката с коронавируса Диана Илиева посреща рожден ден на работното си място

Д-р Диана Илиевапразнува рожден ден и получи стотици поздравления от приятели и пациенти. Тя работи в едно от най-натоварените в момента отделения на пернишката МБАЛ „Рахила Ангелова“ – инфекциозно, и бе на поста си дори на личния си празник. В отделението се лекуват болни от коронавирус пациенти, които й благодарят за всеотдайния й труд и грижите, които полага за болните. За нея пациентите говорят само с благодарност.
 „Д-р Илиева е страхотен специалист и прекрасен Човек с главно „Ч“ . Спасила е безброй животи и продължава да го прави! Бъдете здрава, бъдете обичана и бъдете безкрайно щастлива! Обичаме Ви! Вие сте една от малкото доктори, които разбират наистина от работата си!”. Д-р Илиева, Вие сте  една жена, достойна да носи званието „лекар”. 

„В много труден за мен момент ме спаси от страховете ми, спаси психиката ми! Бъди здрава, ДОКТОРЕ! А за всичко останало Бог ще те възнагради!“.

Това са само част от поздравленията, които получи за празника си д-р Илиева, и това стопли сърцето й. Приятелите й я обсипаха с пожелания за здраве и успехи, за много обич и кураж да издържи, за да помага на хората. Обсипаха я и с много цветя.
        КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *