Любовен хороскоп за лято 2021

Лятото наближава, а това означава, че ни чакат много горещи дни, весели дълги нощи, вълнения, почивки, тръпки. Сезонът носи много страст, емоции и нови преживявания в любовта. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския „Cosmopolitan“.

Овен

Най-вероятно е някой Лъв или Стрелец да ги плени и да спечели вниманието им през това лято. И е напълно възможно това да е истинска любов, която е за цял живот. Нека Овните отидат на почиват на топло място, ако имат възможност. Ако не могат, за превърнат дома и родното място в място за ваканция. Да ходят по фестивали, да се събират с приятели, да общуват в социалните мрежи. Нека разширят хоризонта си, видят нови места и така ще намерят човека – ще е такъв, в който не са предполагали, че могат да се влюбят, но много ще ги очарова.

Телец

Бурна любовна афера ги чака това лято. С представител на зодиите Овен или Скорпион, а може и някоя спокойна Дева. Другите хора ще са скандализирани от този романс, но това ще го направи по-вълнуващ. Телците са управлявани от Венера и искат любовният им живот да е опасен. С новия човек ще споделят еднакви хобита, интереси или страсти, ще се виждат основно двамата, а не в компания. Ще са дълбоко свързани, защото имат нещо общо. Не се знае колко ще продължи връзката, но ще разтърси света на тези зодии.

Близнаци

Нека познаят кой се връща в живота им. Човекът, за когото изплакаха много сълзи и по когото страдаха. Мислеха, че всичко е приключило, но не е. Дали това е добра новина? Само Близнаците могат да решат. Ще прекарат лятото размишлявайки върху това. Този човек ще има да сподели нови неща и ще каже истината за случилото се в миналото. Това си струва да се чуе и Близнаците ще оценят искреността. Може да простят, но да не забравят.

Рак

Готови са за почивка от любовните отношения през това лято. Скоро е имало драма в любовния им живот или досадна липса на ухажори и любов и Раците не искат повече да мислят за това. Но тъкмо, когато се откажат, ще има раздвижване. Секси, харизматичен, страстен и романтичен воден знак ще започне да ги ухажва. Ще им изглежда все едно е твърде хубаво, за да е истина. Ще си мислят, че ще има много проблеми. Но нека дадат шанс, това са чакали цял живот!

Лъв

Представител на Телец, Дева или Козирог, с когото Лъвовете отдавна имат вземане-даване, най-накрая ще се докаже пред тях и ще покаже, че е стойностен човек, както Лъвовете са се надявали. Това ще оправдае всички извинения, пропуски и т.н., които са се случвали в последните месеци или години. Тази любов идва от много време насам, но вече е стигнала до Лъвовете. Тези зодии могат да са леко скептични и това не е лошо, но нека дадат възможност на човека да се докаже и няма да са разочаровани. Нещата са се променили.

Снимка: Pexels

Дева

Ако не са внимателни, прекалените им анализи и премислянето могат да развалят лятото им. Непрекъснато се събират и разделят с някого, нещата ту са прекрасни, ту ужасни. И Девите са изтощени от премислянето на това. Да спрат и да си починат. Нека оставят нещата да се случат. Тази любов ще процъфти по неочаквани начини, когато никой не гледа. Вероятно ще бъде с някой огнен знак.

Везни

Появява се човек, който ще ги убеди да се отдадат на любовта, да зарежат флиртовете с други, да спрат с игричките, да не излизат на срещи с други и да повярват в любовта с един специален човек. Възможно е това да е тих и силен Козирог или могъщ и амбициозен Лъв. Везните ще усещат огромна сексуална химия с този човек и няма да устоят на това. Но отношенията ще са още по-дълбоки. Новият човек ще ги предизвика да са по-активни в сфери, в които обикновено Везните са пасивни. Везните ще променят някои неща в живота си, благодарение на новата тръпка.

Скорпион

Смел, приключенски настроен, носещ вълнение и жизнен огнен знак нахлува в живота им и го преобръща! Този човек променя историята им, живота им и Скорпионите са готови за тази енергия, защото отдавна сами искат да направят някои промени. Връзката е част от това. Тези зодии ще излизат много, ще са по-социални, ще си изкарват много забавно и чудесно това лято, както и новата им любов. Привличането ще е незабавно. Скорпионите ще имат магични преживявания. Не се знае дали ще е любов за цял живот, но определено ще е незабравима.

Стрелец

Ако имат флирт с някого сега, но нещата не се получават, както Стрелците се надяват, нека го пуснат да си отиде. Колкото по-бързо осъзнаят, че нещо не се получава, толкова по-бързо ще се появи нещо много по-добро. Огнен знак ги ухажва от много време и чака своя момент, нека му дадат шанс. Новата връзка ще е на друго ниво и ще ги убеди, че предишните не са си стрували. Свързват се с този човек на физическо, емоционално и духовно ниво. Може това да е голямата любов.

Козирог

Това не е в техен стил, но през това лято звездите ги окуражават да ходят по срещи, да срещат нови хора, да излизат с различни личности, да опитват нови неща, да изследват света около себе си, да се наслаждават на всичко. Имат цял живот да се задомят, нека не бързат. Стояли са затворени много дълго време, сега трябва да си изкарват добре и да се забавляват – готови са за това. Да се наслаждават на свободата и да не се отдават на човек, който не ги заслужава.

Водолей

Тези зодии ценят искреността и са открити с хората около себе си, говорят директно. Но това лято няма да е така. Забъркват се в тайна връзка. Много скоро новият човек в живота им ще започне да изгаря по тях. Това е човек, който Водолеите са харесвали от много време насам и дори са били обсебени от него. Нещата най-накрая ще се получат, той също много ги харесва!

Риби

Рибите имат много приятели, защото са мили, състрадателни и забавни, хубаво е да сте около тях. Хората веднага биват привлечени от тези зодии. Водолей или Скорпион има по-силни чувства към тях, отколкото е показал. През това лято този човек ще намери куража да каже какво изпитва и Рибите дори няма да са подозирали това. Всичко внезапно се променя. Тези зодии ще осъзнаят, че са пропуснали някои от сигналите и намеците. Но те също много харесват този човек.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *