Любовен хороскоп за 17 – 23 април

През тази седмица ще търсим стабилност в любовния живот. Няколко планети ще променят своята позиция. Какво ви очаква, вижте в любовния хороскоп, подготвен от az-jenata.bg.

Овен

Тези от вас, които се намират във връзка, ще се почувстват така, сякаш трябва да скрият най-съкровените си чувства от своята половинка. Вероятно смятате, че той или тя не биха одобрили някоя ваша съкровена мечта. Ще ви бъде трудно да приемете, че нямате подкрепа. Помислете дали връзката ви може да продължи по този начин.

Телец

В любовния живот на Телците също ще бъде нарушена хармонията или поне до някаква степен. Имате лични стремежи, но половинката ви отказва да ви подкрепи финансово. Може би не вярва, че целите ви са постижими. Не отлагайте разговорите и намерете адекватно решение, защото премълчаването им ще задълбае в нежелана за връзката ви посока.

Близнаци

Вашата енергия и либидото ще бъдат във възход. В петък Марс ще попадне във вашия знак за първи път от около две години. В резултат на това можете да очаквате да имате настроение за повече флиртове от обикновено и така ще е до 4 юни.

Вашият интелект и остроумие ще ви направят още по-привлекателни за противоположния пол. Използвайте качествата си, за да постигнете целите си.

Рак

Може да започнете да се чувствате така, сякаш сте загубили своите сексапил и обаяние. Отдайте се на занимания, които ще ви мотивират и ще върнат вашата вътрешна сила. Ако се намирате във връзка, отделете време за себе си и половинката. Разговаряйте, забавлявайте се и разгърнете духовното във връзката ви.

Лъв

С любимия човек ще положите усилия за преодоляване на скорошни финансови затруднения. Възможно е да сте поели рискови сделки, инвестиции или да сте играли хазартни игри, или просто сте били в преразход, за да покажете любовта си към половинката.

Каквото и да е, сега е време на проверка на действителността и това, което се случва между вас. Помислете добре каква цена заслужава да платите в името на любовта.

Дева
Теглото на семейните проблеми сякаш ще продължава да разрушава любовния ви живот. Енергията ви ще е отдадена на работата, семейството. Може би ви липсва подкрепа от любимия човек и това ви отделя от романтиката на връзката. Поговорете с партньора, вероятно той или тя ще ви разбере.

Везни

Тази седмица Меркурий ще продължи ретроградното си пътуване през вашия сектор на партньорствата, но само до четвъртък. Възможно е между вас и половинката ви да има разногласия. Постарайте се да нормализирате комуникацията помежду ви.

Дайте си нужната свобода, изяснете това, което искате и не се притискайте един друг за вземането на важни решения. Сега може да разрешите и някакъв стар проблем между вас двамата.

Скорпион

Скорпионите ще продължат да се чувстват разочаровани по отношение на романтиката. Венера и Сатурн ще оставят усещането във вас, че сякаш нищо не се променя. Може би ви липсва доверие в любовния живот, имате усещане, че половинката не ви цени. Скоро ще настъпи промяна.

Стрелец

Марс, която е планетата на утвърждаващата енергия, ще се движи във вашия сектор на партньорството за първи път от почти две години. Той ще остане тук до 4-ти юни, а това може да разклати любовния ви живот. Ще бъдете готови да се изправите срещу вашата половинка и ще бъдете мотивирани да разрешите проблемите бързо.

Козирог

Липсата на комуникация между вас и половинката може да се окаже разочароваща за вас тази седмица. Възможно е да се опитате да скриете информация или да запазите чувствата за себе си, само и само, за да избегнете поредния спор. Този подход няма да подобри взаимоотношенията ви. Намерете начин да разговаряте с подходящ тон, след това ще бъдете облекчени, че сте го направили.

Водолей

В петък Марс ще навлезе в сектора на истинската любов и ще се задържи така до 4-ти юни. Ако напоследък е имало спад в либидото ви, то това ще се промени. Желанието ви за секс ще се повиши, а някои от вас ще имат повече от един любовен интерес. Ако сте обвързани, вие и вашата половинка ще имате много възможности да прекарате времето си добре.

Риби

Чувство на неудовлетвореност, невъзможност да намерите себе си или нещо свързано с кариерата ще е причина за конфликт между вас и половинката ви. Може да се почувствате така, сякаш той или тя не ви подкрепя. Това ще ви накара да се замислите върху взаимоотношенията ви.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *