Марс в Лъв ще направи лятото още по-горещо за тези три зодии

Всяка година, някъде през юни, когато високите температури вече започват да предизвикват желанието да се впуснем в пътешествия и почивки, се появява и онази щура мисъл, вдъхновена от холивудските филми – тази за неограничените възможности за забавление и летни романси. Ако на някого ще се случи такова нещо тази година, вероятно това ще е някой представител на Овен, Лъв или Стрелец.

Благодарение на транзита на Марс в Лъв, който ще ни влияе до 29 юли, флиртовете ще са много по-горещи, а желанието ни да се впуснем с главата напред към приключенията, които се отварят пред нас, ще е още по-голямо от други години през лятото.

Макар и да се очаква, че щастието в любовта ще застигне всички ни, за трите най-силно засегнати зодии шансовете летният романс да прерасне в дългосрочна връзка рязко се увеличават.

С Марс в Лъв идва и голяма доза самочувствие. През следващия месец смело ще си поставяме нови цели и ще успеем да ги постигнем. Така че бъдете дръзки това лято и си позволете да се позабавлявате – както в любовта, така и във всеки друг аспект. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *