Меси е свободен от днес да си уреди нов отбор от лятото

Лионел Меси, Рамос, Алаба, Депай, Ибрахимович – това са само някои от големите имена във футбола, които от днес, 1 януари 2021 г., могат да започнат преговори с друг отбор след края на сезона, съобщава „Марка“. На всички тях сегашните договори изтичат на 30 юни 2021 г., което дава свобода на гореизброените звезди да преговарят с всеки клуб, който е готов да плаща високите тим заплати, съобщава Дарик.

Най-голям интерес има към положението на капитана и символ на Барса Лионел Меси, който още миналото лято поиска да напусне каталунския клуб. Безкрайната история за бъдещето на Меси няма да приключи … засега.

Той заяви в интервю, че няма да реши как да постъпи – да си тръгне или да остане, преди края на сезона. Междувременно в Барселона ще се проведат президентски избори, чийто изход също може да е фактор за избора на Лео.

Два са клубовете, които имат финансовата мощ и футболни аргументи за футболист като Бълхата – Манчестър Сити с неговия любим треньор Пеп Гуардиола, и ПСЖ, където играе приятелят му Неймар.

„Ще изчакам, докато сезонът приключи. Фокусирам се върху титлите, а не върху други неща“, каза той.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *