Миш-маш със сухи чушки

Необходими продукти:

Сухи червени чушки – колкото прецените
олио
домат 1 бр.
чесън
яйце по желание

Начин на приготвяне:

Сухите чушки се измиват, режат се дръжките- тумбят се и се потопяват за около 10-15 мин. в гореща вода.

Прави се за да може да се отдели люспата от месото.

Когато вече това е станало се отцеждат от водата и се оставят да поизтинат, за да може да се обелят без да пари.

Накъсват се или се нарязват на не много ситни парченца, запържват се в мазнина за около 5-10 минути, добавя се домата и така пържим още 5-10 минути. Добавяме и смачканият чесън

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *