Мъжете от тези зодии ще ви разбият сърцето

Ако има дори минимален шанс да се предпазим от разбито сърце, ще го вземем, без да ни „мигне окото”. Разбира се, първият начин да преценим дали един мъж е със „сърцеразбивачески” тенденции е спрямо зодиакалния му знак. Ето кои са зодиите, които са склонни да създават ураган от емоции и да приключват връзките си доста драматично.

1. Стрелец

Стрелецът винаги ще постави своите нужди и искания над всички останали. Ако имате нужда от сигурна и дълготрайна връзка, това е твърде лошо, защото техните планове за пътуване вече са направени и имат определена цел за постигане до еди коя си дата. Те са много егоцентрични и по-лошото е, че след като ви разбият сърцето, ще се чудят защо драматизирате толкова.

2. Водолей

Водолеите дори не трябва да се разделят с някого, за да разбият сърцето му. Те ще флиртуват с други хора точно пред очите на половинката си и след това ще кажат колко ви обичат. Когато рано или късно се стигне до раздяла, те ще го направят с чувство на интелектуално превъзходство, като че ли не бихте могли да разберете техните емоционални нужди.

3. Близнаци

Никога няма да получите яснота къде точно стоите с Близнаци. В един момент ви обливат с любов и цветя, а в следващия сякаш са ви забравили напълно. Те са умни и очарователни, но също са смъртоносни, когато става въпрос за сърцето ви. С тях не можете да намерите спокойствие и уют, просто защото те самите нямат яснота какво, къде и кога го искат.

4. Риби

Рибите са супер сладки, но това е най-голямата заблуда на века. Ще ви наранят по куп начини, след което ще изиграят ролята на жертвата, така че да се почувствате още по-зле. Те няма да признаят за никакви неправомерни действия и по времето, когато свършат със защитата си, ще се окаже, че вие сте били виновни през цялото време. Ще останете зашеметени от това колко студени и безчувствени могат да бъдат тези уж чувствителни и деликатни Риби.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *