Мъж отиде да тегли пари от банкомат, но и той, и полицаите останаха втрещени от това, което….

Освен пари и касова бележка за транзакцията, един от клиентите на банкомат в американския Тексас, получил бонус – зов за помощ от мъж, заклещен в машината за теглене на пари, предаде Ройтерс. „Моля помогнете. В капан съм тук и нямам телефон в себе си. Обадете се на шефа ми на…”, трябва да е шега, помислили полицаите, които отговорили на сигнала. Банкомат, който плюе бележки с молба за помощ… звучи като абсурдно конструиран заговор от телевизионно шоу. „Със сигурност можехме да чуем тънък глас от машината“, разказва един от полицейските служители пред местна телевизия. Мъжът бил спасен след двучасов престой в банкомата, като не е ясно колко бележки е пуснал преди някой да го вземе на сериозно.

Неидентифицираният работник се оказал в капан, след като трябвало да поправи ключалка в банката, където се намира банкомата. Но вместо да отстрани повредата, той се оказал заключен в стаята зад банкомата без телефон и без инструмента, с който може да отвори вратата. Банковият клон пък бил в ремонт и нямало кой да чуе виковете му в продължение на часове. След като мъжът осъзнал, че банкоматът работи, той започнал да пуска бележки към клиентите.

Хората обаче не го взели на сериозно – оглеждали се за скрита камера. „Това е уникална ситуация, която никога няма да видите или чуете отново”, коментира старши офицер от полицията. Мъжът и компанията, за която той работи, поискали да останат анонимни. Полицията не е публикувала доклад по случая, тъй като няма извършено престъпление и злощастният мъж е освободен без повдигнати обвинения или глоба.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *