Надникнете в тайния живот на Цеца и Аркан! Никой не е виждал тези снимки до днес!

Непоказвано фото на Цеца Величкович и Аркан взриви нета. Появи се неизвестен до момента кадър, който показва как точно се е забавлявало семейството преди убийството на Ражнятович.

Певицата се е качила върху маса и танцува, докато съпругът й се радва и също танцува покрай нея.

Двамата продължават да будят любопитството на феновете, въпреки, че от смъртта му са минали години. За първи път Цеца вижда Аркан в сп.”Плейбой” в Германия. Разгръщайки страниците на списанието попаднала на интервю с него. Снимката му привлякла погледа и като магнит, но тогава тя си нямала и представа, че съвсем скоро пътищата им ще се пресекат съдбоносно.

През 1993 г. двамата се срещат за първи път, след като Цеца е наета да пее за Аркан и хората му. Още след първата им среща, тя хлътва по него. На няколко пъти дори му се обяснява в любов. Отначало той не обръщал никакво внимание на изпълнителката, тъй като все още бил женен за съпругата си Наталия. След време обаче Аркан се предал. За първи път в живота си. Любовта го победила.

Известно време двамата влюбени поддържали връзката си тайно. В даден момент обаче достойнството на сръбския лидер надделяло и той решил, че не може да лъже две жени едновременно. Така той избрал да продължи живота си с Цеца Величкович, която приема неговата фамилия през 1995г, когато двамата сключват брак. Година по късно се родил синът им, който е кръстен на бащата на Аркан – Велко. През 1998г певицата ражда и второто си дете – Анастасия, пише  afera.bg.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *