Най-накрая е ясно какво искат мъжете в леглото

Невежеството не е благодат. Сексът е умение, което се тренира. Колкото повече го правиш, толкова повече задобряваш, нали? Несъвсем. Ако правиш нещо грешно, па макар и сърцато, то няма как да е успешно и да носи удоволствие. Това важи с особена сила за секса. Понякога само желанието не стига. Друг път на партньора не му е удобно да си каже това, което го притеснява, за да не нарани чувствата ви. И така, докато вместо да изкорените кофти навиците в леглото, вие ставате такива непоправими виртуози в погрешна посока, че няма какво да ви върне в правия сексуален път. Какво се страхуват да кажат господата между чаршафите.

Вършете и вашата работа
Няма нищо по-ужасно от партньор, който се възприема като пържола върху скара, лежащ без ентусиазъм и чакащ сексът да свърши. Влезте в екшъна,участвайте всячески в размяната на ласки. Иначе за какво му е на мъжа още една надуваема секскукла, пък била и тя с по-топла телесна температура. Поемайте инициативата винаги, когато ви намери нагонът.

Контролирайте от време на време
Общоприето е едва ли не мъжът да е агресорът в сексуалните авантюри. Дори и да сте любовник, който обича да взима нещата в свои ръце, от време на време му се ще да бъде подценен.

Комуникирайте между воплите
Не го оставяйте да тъне 10 минути в неведение, ако нещо, което той прави, не само че не ви носи доволство, ами сте на границата на дискомфорта. Сексът не е занимание, при което трябва да сте стеснителни и учтиви. Кажете му какво ви притеснява и от какво имате нужда, вместо да сте взаимно неудовлетворени. Ако и той сподели, че не правите нещо по вкуса му, не го приемайте твърде лично и твърде навътре. Ласките трябва да вървят с удоволствие, не с цупене.

Не забравяйте романтиката
Не само ние сме привлечени от романтиката. И мъжете не обичат винаги от вратата за краката. Съблазняването е важна част от цялото преживяване за тях.

Споделете перверзните си предпочитания
Те не са врачки, за да знаят какво по-изчанчено харесвате в леглото. Ако харесвате леко да ви душат, докато свършвате, дайте гласност на това си желание. И не забравяйте да говорите мръсотии. Най-секси движенията в спалнята са липсата на задръжки и ентусиазъм.

Не правете половинчати неща
Ако сте решили да го задоволявате с уста, не спирайте по средата, защото ви е изтръпнала челюстта, или защото вече сте загубили интерес. Все едно вас да ви изоставят на два езика от оргазма.

Не се притеснявайте за вкуса и мириса си там, долу
Повечето жени се отказват от изконното си право да изпитат орално удоволствие, притеснени от това как и дали мирише тяхната женственост. Истината е, че досега не съм чула нито един мъж да се хвали или разказва за това. Факт е, че господата са доста по-дискретни от нас.

Бъдете нежни след края
Особено ако мъжът е свършил с фелацио. Тогава пенисът е особено чувствителен. Бъдете нежни!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *