НА ТАЕН ТЪРГ В ДУПНИЦА! Бившият полицай, сега ресторантьор, Г. Стойнев вдигна пет пъти наемната цена на павилион за скара-бира на входа на парк „Рила”, за 20 кв.м ще плаща 1000 лв. на месец

Пет пъти скочи наемната цена на павилион за скара-бира в парк „Рила” край Дупница. На проведен от община Дупница търг с тайно наддаване бившият полицай, в момента ресторантьор, Георги Стойнев е дал най-висока цена – 1000 лв. наем за месец, за павилиона на стратегическото място на входа на барбекютата в парк „Рила“ при първоначално обявена цена от 200 лв.

Втората фирма е от Дупница и е предложила месечен наем от 780.00 лв. Третият класиран е с оферта от 680.00 лв. за обекта от 20 квадратни метра. Сред подалите документи за участие е и управителят в оставка на общинското дружество „Ученическо хранене“ в Дупница Христо Пигов. 

Павилионът се намира на около 5 метра от заведението на Георги Стойнев, който предлага скара на клиентите си и според запознати той е дал тази висока оферта, за да избегне конкуренти в бранша.

Всички заведения в парк „Рила“ плащат наем на общината. В парка кафене стопанисва и полубратът на Вергил Кацов – Александър.

Най-голям наемател в парк „Рила“ е вдовицата на приближения до Братя Галеви Георги Първанов. Миглена Ангелова наследи бизнеса след смъртта на съпруга си и стопанисва голям басейн с дискотека. Тя спечели конкурса, обявен от общината през 2019 г., за наем на обекта и ще го стопанства срещу 2500 лв. на месец 10 години.

ДРАГО МИРОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *