Неочаквани неща, които мъжете харесват в жените

Външният вид е първото нещо, което мъжете забелязват в една жена, но съвсем не е единственото важно нещо за тях. Мъжете наистина могат да бъдат привлечени от неочаквани неща в една жена.

Вижте 5 неща, които те харесват в жените без да го осъзнават:

Извивките на тялото
Извивката в долната част на гръбнака, точно над дупето, кара мъжете да полудяват и да не могат да отлепят погледа си оттам. Изследванията показват, че точно тази извивка е допълнително предимство за жената по време на бременност и раждане. Мъжете биологично са програмирани подсъзнателно да търсят партньорки с такава извивка и по-изпъкнали задни части, за да имат по-добро поколение.

Ароматът на жената
Ароматът на тялото е важен при избора на партньор. По аромата на женското тяло мъжете усещат генетичното здраве на жената. Направени са много проучвания по този въпрос, като в едно от изследванията няколко жени е трябвало по аромата от ризите на няколко мъже да преценят колко привлекателни са те. Почти не е имало разминаване в резултатите от класирането по ароматите и визуалния рейтинг на привлекателността на човека.

Очи
Изследванията показват, че големите очи, които са пропорционални на женското лице, се считат за по-привлекателни. Очите също така са добър индикатор за привличането между половете. Когато някой ви харесва и ви погледне, зениците му се разширяват.

Усмивката
Усмивката може да разкрие много за здравето на един човек. Мъжете подсъзнателно гледат усмивката на жената, тъй като тя не само създава приятелско общуване помежду им, но им разкрива и здравословното състояние на жената

Талията на жената
Изследванията на човешкото поведение и човешката еволюция показват, че мъжете са привличани от женската талия и бедра. Добрата извивка в долната част на гръбначния стълб и добре оформените бедра спомагат за по-лесно износване и раждане на бебето. Точно затова мъжете са привлечени от талиите на жените, тъй като на подсъзнателно ниво търсят най-добрата майка за бъдещото им поколение. /dariknews.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *