Нисковъглехидратни шоколадови трюфели

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
скир – 150 г
шоколадов протеин – 40 г
ленено брашно – 40 г (друго)
какао – 20 г
стевия или друг подсладител – на вкус
бакпулвер – 1/2 ч.л.
черен шоколад – 20 г

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Смесваме всички продукти в купа, без шоколада, и разбъркваме добре до получаването на хомогенна смес.

От получената смес оформяме топчета и ги нареждаме в тава върху хартия за печене.

Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 10-15 мин.

Готовите топчета оставяме да изстинат, след това разтопяваме шоколада и потапяме горната част на всяко едно топче.

По желание поръсваме шоколадовите трюфели със стевия или други продукти по избор и оставяме топчетата в хладилника докато шоколадът стегне.

След това трюфелите са готови за поднасяне!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *