Нова трагедия в Югозапада! Продавач на пуканки открит мъртъв

Около 70-годишният Алил Шкодров от сатовчанското село Слащен е открит днес издъхнал, затиснат под управлявания от него мотор, в местността „Добълница“ извън селото.

Местността се намира в близост до минаващата през Слащен река Места.

От селото обясниха, че мъжът е изчезнал още в сряда и след като вечерта не се прибрал вкъщи, близките му организирали групи за неговото издирване.

Чак днес след тридневно издирване трупът на Алил Шкодров е бил открит под собствения му мотор, с който в сряда тръгнал към реката.

Предположенията са, че на черния и неравен път тежкият мотор се е преобърнал и е затиснал водача, на когото, за нещастие, не е имало никой наблизо да помогне.

Алил Шкодров от Слащен е известен в селото и околните населени места с прякора Герман. Въпреки годините си бил здравеняк, който много работел, а в последните години обикалял по съборите в общината и извън нея и продавал топли пуканки, съобщава инфомрежа.

Цял живот е бил готвач в местния ресторант в Слащен. Има три деца – две момичета и едно момче, вече всички семейни.

Селото е потресено от нелепата смърт на Алил Шкодров. До последно близките му са се надявали да го открият жив и здрав или сам да се прибере у дома.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *