ОГНЕНА ВЕНДЕТА! За два месеца подпалиха второ „Ауди” на катаджия

За два месеца изгоря второ „Ауди” на катаджия от Дупница. Криминалисти работят по версията за умишлен палеж.

Вчера призори се чул силен гръм, който вдигнал на крак живеещите в жк „Велчова завера“. Сънени, те изскочили по терасите и видели горящото „Ауди“ на полицая от КАТ-Пътна полиция Любомир Петров. Някой  позвънил на тел. 112. Докато пристигне пожарната, съседите сами започнали да гасят горящия автомобил, тъй като имало опасност пламъците да се пренесат и на паркираните в съседство коли. На една от  тях огънят повредил боята, преди пожарникарите да успеят да угасят пламъците.

На място са пристигнали криминалисти, които са установили при първоначалния оглед, че аудито е запалено умишлено. Образувано е досъдебно производство за умишлен палеж срещу неизвестен извършител.

Както „Струма“ писа, на 7 юли някой умишлено подпали „Ауди“, собственост на същия полицай. Почеркът и при двата палежа е един и същи – сложена е бутилка със запалителна течност в предната част на колата и е запалена.

Любомир Петров твърдял пред колегите си, че не се съмнява в никого, тъй като не дължи на никого нищо и не са му отправяни заплахи.

Полицията в Дупница все още издирва кой е извършил палежа на първия автомобил на катаджията.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *