Огретен с кашкавал

Необходими продукти:

1 кг картофи

300 г кашкавал

400 мл прясно мляко

1 връзка магданоз

3 яйца

сол – на вкус

черен пипер – на вкус

чубрица

босилек

масло

олио

Начин на приготвяне:

Нарежете картофите и настържете кашкавала. Реди се ред картофи и ред кашкавал, магданоз. Добавете млякото.

Разбийте яйцата с малко от останалото мляко, добавете сол, черен пипер, чубрица и залейте огретена.

Поръсете с босилека, сложете 4-5 бучки масло и олиото. Печете за един час на 200 градуса.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *