Ориз със зеленчуци и гъби пачи крак на тиган

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

пачи крак – 250 г

лук – 1 глава

чесън – 2 – 3 скилидки

моркови – 1 бр.

олио – 5 с.л.

ориз – 1 ч. ч.

сол

черен

мащерка

магданоз

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

В малко олио задушете за няколко минути лука и морковите, нарязани на ситно. Към тях прибавете чесъна, гъбите и 1 чаша ориз, предварително добре измит.

Овкусете със сол, черен пипер, мащерка и ситно нарязан магданоз и налейте 4 чаши вода. Оставете на котлона докато ориза абсорбира всичката течност, като разбърквате периодично.



Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *