Паниран зелен фасул с бира

Необходими продукти:

  • зелен фасул – 2 шепи, пресен
  • яйца – 1 бр.
  • олио – за пържене
  • сол
  • брашно – 2 с.л. пшенично
  • царевично брашно – 2 с.л.
  • бира – 30 мл
  • черен пипер

Начин на приготвяне:

Зеленият фасул се измива и нарязва на парчета.

Приготвя се панировката.

В купа се разбива яйцето, добавя се двата вида брашно, сол, черен пипер и бира.

Разбърква се на гъста паста.

Загрява се олио в тиган и всяко бобче се топи в пастата.

Пържим до златисто от двете страни. gotvach.bg



Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *