Топ теми

Пастет от патладжан

Продукти:
2 големи патладжана
1 малка глава лук, ситно нарязана
2 скилидки стрит чесън
няколко стръка нарязан магданоз
2 супени лъжици майонеза
зехтин и оцет на вкус
сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:
Измийте патладжаните както са цели и ги надупчете с вилица на няколко места. Увийте ги във фолио за печене, сложете ги в тавичка и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност (около 50-60 минути). След това премахнете обелките им и ги нарежете на ситно. Сложете ги в купа и добавете към тях останалите съставки, объркайте добре.

loading...


Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *