Топ теми

Пача чорба от свински джолан

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
свински джолан – 800 г без кост
свински крачета – 2 бр.
черен пипер – 10 зрънца
сол
чесън
вода – 1.800 л


НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Нарежете свинския джолан на късчета и ги сложете в дълбока тенджера.

Добавете измитите и почистени свински крачета.

Прибавете черен пипер на зърна и сол и налейте студена вода.

Варете месото около 2 часа и 30 минути.

Извадете месото и махнете свинските крачета (те вече са си пуснали колагена и не ни трябват).

Прецедете бульона и върнете месото в джолан чорбата.

Сервирах готовата топла пача чорба от свински джолан поръсена с нарязан на дребно чесън а вие, ако желаете, може да си добавите оцет или лют пипер на вкус.

Вижте още как се желира пача, както и кои са най-добрите подправки за пача…/gotvach.bg

loading...


Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *