Петричанката Мария Божинова завърши годината с Гран при от Международния фестивал „Световна суперзвезда 2020“ в Лас Вегас

Дъщерята на депутата от ВМРО в Петрич Стоян Божинов – Мария, прибави в огромната си колекция и награда, за която дори не си бе мечтала – Гран при от Международния фестивал „Световна суперзвезда 2020“ в Лас Вегас. Ден след като възпитаничката на Вокално студио „Сгушена звездица“ в Петрич разбра, че е носителят на суперприза, тя определи коронавирусната 2020 г. за най-успешната до момента в живота й, защото само преди няколко седмици тя донесе в Петрич и Гран при от Международния музикален фестивал в Косово.

За феста в САЩ красивата и безкрайно талантлива Мария участва онлайн с клип по песента „Бенг-бенг“ на Нанси Синатра. Тя го пратила преди седмица, след като вокалният й педагог Таня Точева я записала за участие в престижния конкурс, без да я пита. Клипът е същият, с който Мария отвя конкуренцията от 300 млади изпълнители от цял свят в Косово.

За г-ца Божинова, която учи в благоевградската Езикова гимназия, освен настоящето, и бъдещето е свързано с пеенето. Засега най-силно мечтае само пандемията да отшуми, за да може да се върне отново на сцената заради вълнението и тръпката да пее пред публика.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *