Необходими продукти:
1 бр. тиква
2 бр. камби червени
3 бр. сладки картофи
2 бр. картофи
1 гл. лук червен
1 ч.л. мащерка
2 ч.л. розмарин
1/4 к.ч. зехтин
2 с.л. оцет Балсамико
1/4 ч.л. сол
3 щипка черен пипер млян
Начин на приготвяне:
Фурната се загрява предварително на 245 С.
В голяма купа се смесват нарязаните тиква (малка, тип цигулка), червени камби, червен лук, сладки и обикновени картофи.
В малка купа се разбъркват прясната мащерка и розмарин, зехтина, оцета, солта и пипера. Прибавят се към зеленчуците и се разбъркват.
Цялата смес се разпределя в тава. Пече се 35-20 минути, в зависимост от фурната, като се разбърква периодично.
loading...