Пикантни свински ребърца с мед и сос „Табаско“

Продукти

0,5 ч.л. кимион

1 ч.л. черен пипер

2 с.л. соев сос

2 с.л. балсамов оцет

2 с.л. мед

8 с.л. кетчуп

2 с.л. сос „табаско“

1,5 кг. свински ребра

0,5 ч.л. къри

0,5 ч.л. чесън на прах

Начин на приготвяне

loading...


  1. Разбъркваме добре кетчупа, соса „Табаско“, меда, балсамовия оцет, соевия сос, черния пипер,  кимиона, чесъна на прах и кърито.
  2. Слагаме ребърцата и объркваме, най-добре с ръце.
  3. Оставяме на хладно за 4-6 часа.
  4. Печем на скара или барбекю.
  5. Сервираме с гарнитура по избор.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *