Пиле по мексикански

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

за около 2 порции:
300 гр.пилешко месо (филе/бутчета)
1 консерва царевица (300-350 гр)
250 мл доматено пюре
50 гр кашкавал за поръсване
сол
черен пипер
чили
1/2 връзка магданоз

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ 

Пилешкото месо се запържва в тиган до полуготовност. Добавя се доматеното пюре, размито с малко вода. Задушаваме за около 10-15 минути. Добавяме царевицата и се готви още 5 минути. Овкусява се със сол, пипер, чили.

Преди да махнем ястието от котлона добавяме нарязания на ситно магданоз. При поднасяне поръсваме всяка порция с настърган кашкавал.

loading...


Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *