Пози за секс под вода

Опрат ли нещата до по-разюздан секс, всеки започва да си мисли за асансьори, за тавана на бабината кооперация, за мазето на съседите, за тролейбусна спирка посред бял ден, за бюрото в кабинета на шефа…  Да правиш секс във вода, звучи доста палаво и съвсем естествено, нали? И как би било иначе след като лека-полека ще дойде лято, а то предполага да сме полуголи в басейна, езерото или морето. Какво ни пречи да изоставим на произвола ненужния ни бански и да се захванем за сексуална работа. Преди обаче да хукнем да притесняваме поданиците на бог Посейдон, трябва да сме наясно, че тая работа с водния секс не е безопасна.
Езерата, реките и океаните са фрашкани с бактерии. Отдавайки се на ласки в тях, приканвате доста гостоприемно всичките тези твари директно в хола на вагината си, което поставя на риск здравето ви. Водата в басейните пък съдържа химикали, които може да раздразнят доста отривисто женските ви части.
След като овлажняването е един от ключовете, стане ли дума за плътска любов, която ни кара да се чувстваме добре, то трябва да сме наясно, че водата отмива лубрикантите с един замах. Тя разнася естествената ни влажност, което автоматично ни сдобива със секс, който стърже по стените на влагалището ни с неудобността на дърворезачка. Да не говорим, че ако решите да ползвате презерватив, от триенето може да се получи разкъсване на кондома. Това пък може да доведе до нежелана бременност или венерически болести.

В басейна
Ако сте ексцентрични смелчаци и не ви притеснява, че някой закъснял гост на хотела, в който сте отседнали, може да се натъкне на вас, докато правите любов край басейна, пробвайте и от тази сексуална сладост.
Помнете обаче, че хлорът може да инфектира и разрани деликатните ви женски части. Добра алтернатива на секса в басейн, е оралната любов. Седнете на ръба на басейна или в горния край на стълбичките и се оставете на опитния език на партньора. След това му върнете жеста.

Под душа
Ако ваната ви е малка и тясна, то тогава със сигурност ще имате проблеми с мисионерската поза, но пък душът е чудесно място за секс на стената. Така хем сте мокри, хем водата не влиза директно в гениталиите ви. За да не се подхлъзнете, унесени в захласа на оргазма, може да залепите водоустойчиви антихлъзгащи се стикери на пода. Освен това може да легнете на пода с вдигнат крак върху рамото на мъжа. Накарайте го да повдигне таза ви така, че да се опира в неговия пубис. Така, докато той прониква във вас, срамната му кост ще се търка в клитора ви, дарявайки ви двойна доза блаженство.

В открито море
Солта не е най-добрият приятел на вагината, но най-досадното нещо, което може да сподели любовниците в открито море, е пясъкът, който прониква навсякъде и отвсякъде. Няма значение дали сте във водата, защото докато правите прави онези удовлетворяващи смешни движения, краката ви рият в дъното този строителен материал. Ако имате надуваем дюшек, това вече е друга работа. Легнете с горната си част на тялото по гръб върху него и поставете слабините си около тези на любовника ви, който в този момент е прав във водата. Ако пък разполагате с голям пояс, накарайте партньора си да седне в него, а вие седнете в скута му. Така водата приятно ще гали задника му, но няма да пречи на естественото овлажняване така необходимо за морския ви оргазъм.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *