Полицията на крак! Божков дал заповед за кръв тази вечер на протеста

В последните часове преди поредния протест в София са били засечени разговори, в които се дават указания от Дубай да се пролее кръв пред президентството тази вечер. Това твърди неофициално източник от службите, пише „24 часа“.

Телефонните разговори на Васил Божков, които спецпрокуратурата разпространи, силно афектирали бизнесмена. В един от тях той е впечатлен от лекотата, с която лесно може да се манипулира тълпата в социалните мрежи – “идете там и те вървят”.

Според редовни, но неорганизирани от партии и олигарси участници в протестите, в неделния ден е било видимо отсъствието на момчетата с черни качулки от агитката “Левски Запад”. Те са се държали агресивно в останалите дни и са се опитвали целенасочено да провокират полицията.

Божков обещава да създаде Щаб на протеста, защото недоволните от Борисов били неорганизирани, се разбира от дешифрираните и публикувани от прокуратурата негови телефонни разговори.

Най-вероятно спецслужбите са засекли тези организационни действия на човека от Дубай.

Във вече разпространените диалози между бизнесмена с журналист, агент на Държавна сигурност и единственият депутат от Българската комунистическа партия, проличава, че може да прати 10 000 човека да посрещнат Влади Горанов пред парламента, а преди да вземе властта и да ореже правомощията на главния прокурор, ще съветва Румен Радев кой да бъде министър в служебното правителство.

“24 часа” помоли за официален коментар МВР и ДАНС дали действително разполагат с данни за готвени провокации тази вечер и за какви действия конкретно става дума. До този момент няма категорично потвърждение.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *