Пратиха човек на „Мото-Пфое“ да свири в дебюта на северноирландския наставник на „Пирин“ срещу „Славата“

Човек на родения в Банско вицепрезидент на БФС и член на Изпълкома Атанас Фурнаджиев поема дебютния мач на северноирландеца Уорън Фийни начело на „Пирин“ срещу „Струмска слава“ в съботния следобед. Свирката на стадион „Христо Ботев“ ще звучи в устата на „асансьора“ между Първа лига и ниските дивизии в последните два сезона заради гафовете си Волен Чинков. В Благоевград не са забравили какви ги свърши волният русенец през есента на 2017 г., при загубата на орлетата от „Верея“, когато футболист на заралии го наплю, но потърпевшият се направи на ни чул-ни видял. За наколенките му към силните на деня да не говорим. Чинков първо направи кариера във фирмата „Форд Мото-Пфое“ с управител Ат. Фурнаджиев и стана пиар на годината за 2013 г. След още 2 г. дебютира със съдийската тога в елитния футбол, а само след още 3 придоби международен статут.

Друг от международниците без ангажименти напоследък – Стефан Апостолов, се приближава към скорошно завръщане по терените в групата на майсторите, след като предния уикенд загря с мач от третия ешелон, а в предстоящия кръг получи наряд във Втора лига за двубоя между ЦСКА 1948 и „Лудогорец ІІ“ с помощници с елитен ранг Мирослав Максимов от Сандански и Димитър Стоилов от Кюстендил. В монтанското село Ерден за срещата на “Кариана“ с аутсайдера „Спартак“ /Пл/ е командирован  доайенът на гилдията в Благоевград Георги Кордев, който ще съблюдава спазват ли правилата Красен Георгиев и лайсмените Калин Киров и Димитър Димитров.

Най-престижното назначение от реферите в Пиринско при подновяването на първенството след националната пауза получи Георги Иванов, на когото е поверен сблъсъкът между два от отборите в криза напоследък „Дунав“ и „Берое“. Съдийски наблюдател на Герена, където „Левски“ посреща „Царско село“, е подалата оставка от поста мениджър на СК Илонка Джалева.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *