Преизбраха Мустафа Карадайъ за председател на ДПС

На първата по рода си онлайн отчетно-изборна конференция Мустафа Карадайъ беше преизбран за председател на ДПС, съобщават от Движението. 

„С този избор ме натоварвате с тежестта да продължавам да работя всеотдайно, за да го оправдавам всеки ден“, заяви Карадайъ. „Не се заблуждавам, признавам, аз съм човек и като такъв допускам грешки. Въпросът е в това доколко можеш да видиш своите грешки, да ги анализираш, да ги признаваш и да се учиш от своите грешки. Мога да кажа, че съм благодарен на своите грешки, на възможността да се уча от тях. Благодарен съм и на тези, които ми показваха  грешките и така трябва да бъде. Ние сме партия, която върви напред. Развива се! Твърдо вярваме, че успехите се дължат на усилията на всеки един от нас, когато сме обединени и заедно вървим по пътя. Ние сме партията, която не просто има амбиция да участва в управлението, ние знаем, че имаме силата, волята и капацитета да работим и да направим живота на българските граждани по-добър. Вярваме, че можем и трябва да възстановим демокрацията и да пазим мира като ценност. Демокрацията означава сблъсък на идеи, толерантност на гледните точки и сериозни дебати. Историческите условия ни гарантират основното предимства в този процес – да имаме характер. Не очакваме да спрат лъжите и лъжливите внушения за нас. Ние ще продължаваме да се борим за доверието на всички наши избиратели и на всички български граждани. Да доказваме правотата на нашите идеи за едни по-добър живот в чиста и здравословна среда, където животът и здравето на всеки един от нас са защитени, където животът и здравето на всеки един човек са ценност, която държавната машина е призвана да гарантира. Още веднъж благодаря на всички ви за доверието. За мен е чест да бъда част от най- организираната стабилна и сериозна партия в България, част от либералното политическо семейство в Европа и в света“, заяви Карадайъ.

По време на конференцията бе избран състава на Централния съвет. Програмата и решенията на НК.

Карадайъ се обърна към почетния председател на д-р Ахмед Доган с думите „Благодаря ви, че ви има и че продължавате да ни насочвате. България  и световната либерална общност има нужда от вас има.  За нас е празник, днес да сте с нас дори и при тези условия.“

Председателят на ДПС закри Национална отчетно-изборна конференция  с пожелание за здраве и успех в борбата срещу КОВИД- 19 и победа на предстоящите избори.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *