Причини един мъж да прекъсне връзката, въпреки че обича

В една връзка чувствата никога не са достатъчни. Започвайки нова, винаги сме щастливо влюбени, всичко ни се струва прекрасно, вярваме че сме срещнали човека, с когото ще прекараме остатъка от живота си. Минават месеци и нещата придобиват друг изглед и смисъл. Понякога решаваме да си тръгнем, но има случаи, в които мъжът си тръгва, въпреки че усещаме, че той по някакъв начин изпитва чувства към нас. Защо?

Не се чувства оценен във връзката
Понякога достойнството на мъжа е на първо място. Той може да ви обича, но това не означава, че ще ви позволи да тъпчете гордостта му. Ако дълго време се чувства като недооценен, няма да се поколебае да сложи край на връзката.

Вече не сте онази жена, в която той се влюби
Хората се променят с времето, не само като външност, но и като характер. И когато не успеем да се адаптираме към промените на другия, отношенията вървят към своя край.

Не вярва в способностите си да ви направи щастлива
Несигурността в себе си на един мъж, може да е причина да не започне връзка или да я прекъсне, когато не смята, че е достоен за партньорката си. Може да е готов да жертва някои неща, за да ви направи щастлива, но за истинските важни, които да отговорят на нуждите и очакванията на взаимоотношенията, да не е готов. Ето защо той предпочита да я прекъсне.

Негативни усещания
Ако през по-голяма част от времето, взаимодействията ви са негативни, усеща се напрежение, то това е изживяване и за двете страни, което ви кара да се чувствате тъжни. С времето това започва да действа изтощително за него, а и за вас. И въпреки че изпитва силни чувства към вас, мъжът може да реши да прекрати връзката.

Разминаване в житейските планове
В една връзка компромиси трябва да се правят и от двете страни. Нерядко се случва единият партньор да не е склонен на такива. Случва се и плановете ви за бъдещето да се разминават. Например, той да иска да развива кариера, докато вие сте готова за семейство. Тогава мъжът избира егоистичната си страна за сметка на връзката.

Опитвате се да го промените
Никой не би искал половинката му да не го приема такъв какъвто е. Мъжете не приемат, когато жената до тях иска да ги промени. Това ги кара да се чувстват недостатъчни, недооценени. Ако на вас нещо ви липсва от негова страна, добрата комуникация е решаваща.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *